Achizitii

Prin implementarea acestui proiect urmeaza a fi realizate urmatoarele achizitii:
-    achizitie servicii de audit
-    achizitie servicii de consultanta pentru management
-    achizitie servicii de dezvoltare si adaptare siteweb
-    achizitie servicii de publicitate si informare
-    achizitie echipamente

Echipamente care urmeaza sa fie achizitionate in vederea implementarii proiectului sunt:

a. SUDEZA UNIVERSALA, cu urmatoarele caracteristici: capacitate de 250 buc/min-max, energie necesara: 30 kw, aer necesar: 6 Bar min, lungimea pungii: 70-530 mm, latimea pungii: 820 mm max, grosimea foliei: 0.007 - 0.08 mm, lungimea masinii: 7050 mm, latimea masinii: 2250 mm, inaltimea masinii: 2600 mm, greutatea masinii: 2995 kg. Echipamentul dispune de control servo motor, de AC control motor (invertoare), de numarator, de un panou de control digital cu touch screen si de un sistem de taiere laterala si lipire, fiind model full automat. Are un sistem de colectare automata si transmitere format din 6 brate rotative prin sistem de vacuum. Masina poate lucra cu OPP (polipropilena, un film lucios, ce se aplica pe pungi/ambalaje, cu caracteristici foarte bune de pliere) si folie PP (banda polipropilena), LDPE (folie de joasa densitate) si HDPE (folie de inalta densitate), precum si materiale reciclate si se opreste automat atunci cand atinge numarul programat. Are o singura linie imprimata (cu fotocelula) si neimprimata (fara fotocelula). De altfel, dispune de un sistem de sudura etansa.

b. IMPRIMANTA FLEXOGRAFICA CU 6 CULORI - masina are stabilitate si durata de viata mare, foloseste motoare cu o frecventa variabila a controlului vitezei, care economiseste energie. Viteza maxima de printare este de 90m/minut. Are doua seturi de control al incalzirii echipamentului. Poate imprima materiale de tipul HDPE, LDPE, PE, cu o lungime de maxim 1050mm. Masina cantareste 6 tone iar puterea este de 45 Kw.

c. MASINA AUTOMATA DE FABRICARE PUNGI HARTIE MICI
- acest utilaj produce pungile de hartie in cadrul unui singur proces de la rularea hartiei, pana la impaturirea marginilor, formarea tubului, taierea, lipirea, impaturirea partii de jos, lipirea partii de jos si finisarea. Este un echipament ideal pentru pentru producerea pungilor de produse alimentare, iar ca avantaj are un consum scazut de energie si o eficienta mare. In ceea ce priveste cele mai importante caracteristici tehnice ale aparatului, regasim: este prevazut cu sistem fotocelula pentru depistarea petelor  tiparite, are sistem de stopare a erorilor de culoare si un sistem automa de lubrifiere, utilajul se actioneaza prin motor electric. Masina are o masa totala de 3000 kg si o capacitate de productie de 400 bucati/minut.

d. MASINA AUTOMATA DE FABRICARE PUNGI DE HARTIE MEDII SI MARI - acest echipament confectioneaza intr-un singur ciclu pungi de hartie, incepand de la rularea hartiei, pana la taierea, impaturirea partilor si finisarea acestora. Functionarea usoara, eficienta ridicata si consumul mic de energie sunt doar cateva dintre caracteristicile care o definesc. Utilajul o putere de 8 KW si o greutate de 3300 kg, putand produce circa 300 bucati pungi/minut. Acesta este dotat cu ecran tactil si sistem de comanda care indica timpul real de lucru, cu sistem automat de corectura si sistem de stopare a erorilor de culoare. Ridicarea materialelor se face cu ajutorul structurii pneumatice de ridicare.

< Inapoi